Strona główna
Aktualności
Nadchodzące wydarzenia
Archiwum wydarzeń
SUP-RIM w mediach
Strefa producenta
Jakość i bezpieczeństwo mleka
Produkcja mleka a środowisko
Aspekty ekonomiczne
Dobre praktyki
Współpraca
Strefa przetwórcy
Jakość i bezpieczeństwo produktów mleczarskich
Innowacje procesowe i produktowe
Sektor mleczarski a środowisko
Dobre praktyki
Współpraca
Strefa konsumenta
Aktualności ze świata nauki
Fakty i mity
Kącik juniora
Kącik seniora
Dla konsumentów ze specjalnymi potrzebami
Od laboratorium do kuchni – odkrywamy mleczne sekrety
Baza wiedzy
Publikacje naukowe i branżowe
Materiały popularyzatorskie
Ekspertyzy i wytyczne
Materiały multimedialne
Strefa partnerów projektu
Narzędzia cyfrowe
Produkty i technologie opracowane w ramach projektu
07 Jul, 2025
Scenariusze lekcji
Odżywiaj się świadomie – ważna rola produktów mlecznych w diecie nastolatka
Fakty i mity o mleku - scenariusz lekcji dla szkół ponadpodstawowych
Karty pracy - produkty mleczarskie
Previous article: Broszury
Prev
Strona główna
Aktualności
Nadchodzące wydarzenia
Archiwum wydarzeń
SUP-RIM w mediach
Strefa producenta
Jakość i bezpieczeństwo mleka
Produkcja mleka a środowisko
Aspekty ekonomiczne
Dobre praktyki
Współpraca
Strefa przetwórcy
Jakość i bezpieczeństwo produktów mleczarskich
Innowacje procesowe i produktowe
Sektor mleczarski a środowisko
Dobre praktyki
Współpraca
Strefa konsumenta
Aktualności ze świata nauki
Fakty i mity
Kącik juniora
Kącik seniora
Dla konsumentów ze specjalnymi potrzebami
Od laboratorium do kuchni – odkrywamy mleczne sekrety
Baza wiedzy
Publikacje naukowe i branżowe
Materiały popularyzatorskie
Ekspertyzy i wytyczne
Materiały multimedialne
Strefa partnerów projektu
Narzędzia cyfrowe
Produkty i technologie opracowane w ramach projektu